PRISER

PRISOVERSIGTSANSEMOTORISK AFKLARINGSFORLØB   |     KR 3.875

Sansemotorisk test med træningsforløb á 3 gange inkl. træningsprogram. 

SANSEMOTORISK AFKLARINGSFORLØB INKL. RAPPORT   |   KR 5.425 

Sansemotorisk test med træningsforløb á 3 gange inkl. træningsprogram samt en rapport. Rapporten er en beskrivelse af mine testresultater, dvs. dit barns sansemæssige udfordringer. En rapport kan være relevant i de tilfælde, hvor man har brug for at videregive en status på barnet f.eks. til dagpleje, institution, skole, PPR, psykiatrien eller læge. Rapporten laves umiddelbart efter første besøg, og jeg afsætter tid i min kalender til at lave den. 

SPISETRÆNINGSFORLØB   |     KR 1.950 

Spisetræningsforløb inden for dit barns nærmeste komfortzone.  KONSULTATIONER, PR. TIME   |     KR 775

Individuel rådgivning i dagpleje, vuggestue, børnehave, skoler og specialinstitutioner samt til private. Ved længere forløb kan prisen reguleres.

FOREDRAG   |     PRIS EFTER NÆRMERE AFTALE

Foredrag om sanseintegration, motorik, refleksintegration med mere. 

 

 KØRSEL PR. KM    |     JEG FØLGER STATENS TAKST

 

 


Betaling sker via bankoverførsel.

AFBUDSPOLITIKJeg bruger tid på forberedelse af hver enkelt barn i klinikken. Derfor har jeg en afbudspolitik, der gælder for alle. 


Har du ikke ringet, SMS’et eller mailet afbud senest kl.16.00 dagen i forvejen opkræves et gebyr på 400 kr. Er der opstået sygdom i løbet af natten, så bedes du melde afbud senest kl.7.00 på dagen for at undgå gebyr. 


Ved udeblivelse eller for sen afmelding går det både ud over mig, dig og potentielt et andet barn, som kunne være kommet i stedet for. 


KONTAKT MIG

 
 
 
 
317284178794582 317284178794582