PRISER

PRISOVERSIGTSANSEMOTORISK AFKLARINGSFORLØB   |     KR 3.999

Sansemotorisk test med træningsforløb á 3 gange inkl. træningsprogram.


Tilkøb en rapport for 1599 kr. Rapporten er en beskrivelse af mine testresultater, dvs. dit barns sansemæssige udfordringer. En rapport kan være relevant i de tilfælde, hvor man har brug for at videregive en status på barnet f.eks. til dagpleje, institution, skole, PPR, psykiatrien eller læge. Rapporten laves umiddelbart efter første besøg, og jeg afsætter tid i min kalender til at lave den.


SANSEMOTORISK INTENSIVT TRÆNINGSFORLØB   |     KR 15.000

Jeg træner dit barn intensivt i én uge - 5 dage á 2 timers varighed pr. dag.   INTENSIV TRÆNING AF DIT BARN, BESØG PÅ 2 TIMER I KLINIKKEN   |    KR 3.000

Tilbydes kun til børn der har været i intensivt forløb.
KONSULTATIONER/VEJLEDNING, PR. TIME   |     KR 799 

Individuel rådgivning i dagpleje, vuggestue, børnehave, skoler og specialinstitutioner samt til private.
FOREDRAG   |     PRIS EFTER NÆRMERE AFTALE

Foredrag om sanseintegration, motorik, refleksintegration med mere. 

 

 


KØRSEL PR. KM    |     JEG FØLGER STATENS TAKST

 

 


Betaling sker via bankoverførsel.

AFBUDSPOLITIKJeg bruger tid på forberedelse af hver enkelt barn i klinikken. Derfor har jeg en afbudspolitik, der gælder for alle. 


Har du ikke ringet, SMS’et eller mailet afbud senest kl.16.00 dagen i forvejen opkræves et gebyr på 799 kr. Er dit barn i et forløb, så udegår det glemte besøg af forløbet. Du er altid velkommen til at tilkøbe et besøg til 799 kr. Er der opstået sygdom i løbet af natten, så bedes du melde afbud senest kl.7.00 på dagen for at undgå gebyr. 


Ved udeblivelse eller for sen afmelding går det både ud over mig, dig og potentielt et andet barn, som kunne være kommet i stedet for. 


KONTAKT MIG

 
 
 
 
317284178794582 317284178794582