SANSEMOTORISK INTENSIVT FORLØB

Sansemotorisk intensivt træningsforløb

ER DU KLAR TIL AT FÅ DIT BARN I BEDRE TRIVSEL? 


Jeg tilbyder intensiv træning af dit barn, hvor JEG træner dit barn intensivt i én uge i træk.


Al træning tilpasses barnets neurologiske udvikling, alder, modenhed, evt. diagnoser og udfordringer.


Jeg arbejder med dit barns arousal på de primære sanser som taktilsans, labyrintsans og muskel- og ledsans. Derudover arbejder jeg med dit barns primitive reflekser, så vi kan sikre fuld integration over tid. Vi øver den fin- og grovmotoriske udvikling, så dit barn kan få automatiseret bevægelserne. Træningen gøres så legende som muligt, men dit barn kan blive udtrættet undervejs. Jeg benytter mig derfor af afledningsstrategier som f.eks. kan inkludere en skærm, lydbog eller legetøj. Der vil være pauser undervejs for børn og voksne. Træningsforløbet er designet til at give børnene den nødvendige tid og ressourcer til at forbedre deres sansemotoriske færdigheder på en effektiv måde. Jeg kan hjælpe dit barn med at opnå positive resultater og en bedre livskvalitet.


Inden opstarten mødes vi i én time, hvor jeg lærer dit barn at kende og tester det, så jeg ved præcis, hvor jeg skal starte, når ugeforløbet opstartes.


Varighed af træningen: én uge som er mandag til fredag i 2 timer pr. dag (primært formiddag). Dvs. i alt 10 timer. Der vil være små pauser undervejs. Der udleveres et træningsprogram efter ugen, så forældre kan fortsætte med træningen derhjemme. Træningsprogrammet tilpasses til det enkelte barn og familie.

 

Prisen for én uges intensiv træning er 15.000 kr. 


Har dit barn en funktionsnedsættelse/diagnose kan du evt. søge tilskud til den intensive træning hos barnets sagsbehandler. 


Kontakt mig i dag for at begynde rejsen mod et bedre sansemotorisk liv for dit barn.


Er du voksen med sansemotoriske udfordringer og/eller diagnoser som autisme, ADHD/ADD, angst eller lignende, så gælder ovenstående tilbud om intensiv træning også til dig.


Jeg tilbyder opfølgningsbesøg med træning á 2 timers varighed til 3.000 kr. pr. gang. 

317284178794582 317284178794582