HOLDPLAN

KONTAKT: 

Mobil 21835080 man-fre 9-13

Mette@sansevejlederen.dk


Sansevejlederen ApS

Sølundsgade 47, 8700 Horsens

CVR 38764179

TILBUD EFTERÅR 2020


Nedenfor finder du de hold og arrangementer, som jeg tilbyder på nuværende tidspunkt. Mangler du noget på listen, så send mig en mail til mette@sansevejlederen.dk. Jeg vil gøre mit bedste for at tilbyde det, der er efterspørgsel efter. Undervisningen foregår Sølundsgade 47, 8700 Horsens hos Sansevejlederen. Du tilmelder dig ved at sende mig en mail med dit barns navn og alder ved opstart. Brug evt. kontaktformularen nederst på siden. Bliver holdet aflyst pga. for få tilmeldinger, returneres pengene naturligvis. Der gives ikke penge tilbage, hvis man bortbliver fra én eller flere mødegange.

Kontakt mig ved interesse


BABY HOLD 8-12 MÅNEDER

Her får du inspiration til sjove motoriske lege, der udvikler dit barn. Vi skal høre om de primære sanser, og hvordan du kan lege dem ind i det daglige samvær med dit barn. Vi skal have det sjovt, samtidig med at vi styrker de motoriske rødder, som barnets kropsbevidsthed skal vokse op af resten af livet. Da der kun er 5 børn pr. hold, er der god tid til den individuelle vejledning for det enkelte barn. Pris for 4 gange er 500 kr. Vi mødes 4 tirsdage i træk. 

Næste hold 15. september 2020 kl.10


BABY HOLD 3-9 MÅNEDER

Her får du inspiration til sjove motoriske lege, der udvikler dit barn. Vi skal høre om de primære sanser, og hvordan du kan lege dem ind i det daglige samvær med dit barn. Vi skal have det sjovt, samtidig med at vi styrker de motoriske rødder, som barnets kropsbevidsthed skal vokse op af resten af livet. Da der kun er 5 børn pr. hold, er der god tid til den individuelle vejledning for det enkelte barn. Pris for 4 gange er 500 kr. Vi mødes 4 tirsdage/onsdage i træk. 


Holdstart:

Onsdag den 19. august kl.10 - FULDT BOOKET

Tirsdag den 15. september kl.10

Onsdag den 21. oktober kl.10

Tirsdag den 17. november kl.10

Næste gang mandag den 17. august kl.10


SANSESJOV 4 MÅNEDER-2 ÅR

Kom og få en hyggelig time med fri leg, sansninger og sjovt samvær med dit barn. Jeg har fundet alle mine forskellige sansemotoriske redskaber frem, og jeg vejleder i det uformelle samvær i, hvad de kan, og hvilke øvelser der kan understøtte dit barns udvikling, der hvor det er lige nu. Pris 100 kr. pr. gang.

Kontakt mig ved interesse


MOTORIKDAG 1-6 år

Jeg tilbyder nu en sansemotorisk dag for børn i flere aldersgrupper. Du deltager sammen med dit barn (én voksen, ét barn pr. tilmelding) til en dag, hvor I bliver introduceret for de primære sanser. Vi vil lave praktiske øvelser til stimulering af sanserne i klinikken, og så vil vi udforske stranden nedenfor klinikken og bruge den som træningsredskab. Børnene vil blive inddelt efter alder, og det vil være små hold på 4-5 børn.


Børn i alderen 1-3 år kl.10-12
Børn i alderen 4-6 år kl.13-15


Det koster 250 kr. pr. barn/voksen at deltage og foregår hos Sansevejlederen, Sølundsgade 47, 8700 Horsens.


Kontakt mig hvis du vil med på et special hold


BØRN MED SÆRLIGE BEHOV 1-3 ÅR

Holdet er til dig, der går hjemme med dit barn af forskellige årsager. Dit barn kan være særligt sensitivt, født for tidligt, født med sygdom eller handicaps, eller måske har dit barn brug for en særlig indsats af andre årsager. 

Vi hører om de primære sanser og lærer, hvordan vi kan hjælpe barnet til en bedre trivsel. Som holdleder afvejer jeg hele tiden, hvad det enkelte barn kan rumme og tilrettelægger indholdet derefter. Fri leg er det vigtigste element, når vi mødes. Her undersøger vi i fællesskab, hvordan barnets primære sanser, kropskontrol, sociale og sproglige færdigheder udfolder sig i det naturlige samvær med andre børn. Jeg med ekspertise i sanser og udvikling, og du med ekspertise i lige præcis dit unikke barn. Barnet får afprøvet sine forskellige færdigheder i samspillet med andre børn i trygge rammer, og det giver et godt afsæt for den individuelle vejledning og forslag til et dagligt træningsprogram derhjemme for at støtte dit barns udvikling bedst muligt. Nogle kommuner giver tilskud til dette tilbud. Vi finder en dato sammen


MØDREGRUPPE ELLER ANDRE

Har du lyst til at samle din mødregruppe og lære mere om sansernes betydning for dit barns udvikling, så kan du booke det her hos mig. Vi kan skræddersy mødet lige præcis, som I gerne vil have det. Mødes vi hos mig, er der max plads til 5 børn. Mødes vi hos én af jer, bestemmer I antal, dog skal der her tages højde for tiden i bil og pakning af alle redskaberne, som vil blive tillagt prisen. 


 
 
 
 

Cleaner, 4578 Marmora Road, Glasgow D04 89GR

Call: 1-800-700-6200

Email: mail@demolink.org