TILBUD

KONTAKT: 

Mobil 21835080 man-fre 9-13

Mette@sansevejlederen.dk


Sansevejlederen ApS

Sølundsgade 47, 8700 Horsens

CVR 38764179

INDIVIDUELT AFKLARINGSFORLØB:

 

Der kan være flere årsager til at lade dit barn indgå i et sansemotorisk behandlingsforløb hos mig, men generelt er der problemer med barnets trivsel. Læs mere om barnets trivsel her

 

Et afklaringsforløb strækker sig over ca. 3 måneder, og skal være afviklet inden for 5 måneder fra testdato for at være inkluderet i prisen:


  • Den første kontakt mellem forældre og mig sker på mail eller telefon. Her kan I fortælle kort om barnets udfordringer, og vi aftaler en dato for første besøg.

 

  • Efterfølgende sender jeg en informationsmail til jer. I mailen er vedlagt faktura samt et spørgeskema om barnet, som I skal udfylde og fremsende før I kommer første gang. Jeg vil meget gerne have spørgeskemaet senest 2 dage før, så jeg har tid til at sætte mig ind i barnets historie. Har du svært ved at udfylde spørgeskemaet, så ring til mig, så tager vi en snak. 

 

  • Når I kommer første gang, vil jeg starte med at lege med barnet, når det har set sig om og føler sig tryg. Igennem legen tester jeg samtidig barnets motorik, så dets bevægelser bliver så naturlige som muligt. Til sidst taler vi sammen om mine observationer koblet med barnets historie, og vi sammensætter et træningsprogram til den daglige træning derhjemme. Træningsprogrammet sender jeg også på mail. De bedste betingelser for barnets motoriske udvikling er 30-40 minutters daglig træning derhjemme. Det første møde varer ca. 1,5 time.

 

  • 3-4 uger efter I har begyndt barnets træning, mødes vi igen. Her taler vi om det nemme og det svære ved træningen. Hvor har I set fremskridt, og hvor er barnet særligt udfordret i den daglige træning og i hverdagen generelt? Jeg svarer på jeres spørgsmål, og vi finjusterer det daglige træningsprogram til barnets individuelle behov. Mødet varer ca. 45 minutter.

 

  • Ca. 3 måneder efter træningsstart mødes vi for sidste gang. Her taler vi om fremskridt og udvikling hos barnet i den tid, I har været i gang med den daglige træning. Vi tilpasser træningsprogrammet endnu en gang, så barnet kan støttes og føres videre i sin nuværende udvikling på den bedste måde. Har barnet behov for det, kan vi her ved sidste møde aftale, at jeg skal følge jer endnu længere på vej ved 1-2 ekstra besøg hos mig. Mødet varer ca. 1 time.

 

Efter vores forløb sammen har I med stor sandsynlighed oplevet en del fremskridt. Men der er mulighed for, at barnet kan nå meget længere i sin udvikling ved fortsat træning. Det er ikke til at sige, hvor længe barnet vil have udbytte af at træne dagligt. Det kommer helt an på barnets udfordringer, og hvor vedvarende og solid den daglige træning derhjemme er blevet. Det er dog som regel min anbefaling, at I kommer igen flere gange efter vores første forløb sammen, så vi i fællesskab kan bygge de helt rigtige trappetrin til barnets fortsatte motoriske udvikling.

 

Forløbet hos mig rummer 3 møder, en grundmotorisk test, referater og et dagligt træningsprogram. Det hele bliver sendt til jer på mail, så I har det på skrift. Undervejs må I ringe og skrive til mig, så jeg løbende kan give jer den bedste vejledning. Samlet pris: 3395 kr. 


Ønsker I, at jeg udarbejder en skriftlig rapport om jeres barns sansemotoriske udfordringer, gør jeg meget gerne dette. Det koster 1195 kr.

Efterfølgende får I konsultationer hos mig til 750 kr. pr. gang. 


SPISEUDFORDRINGER - find hjælp her
MOTORIKHOLD MED VEJLEDNING - se holdplan her

PRISOVERSIGT

 


SANSEMOTORISK AFKLARINGSFORLØB   |     KR 3395

Sansemotorisk test med træningsforløb á 3 gange inkl. træningsprogram. Ønskes rapport af sansemotorisk udredning kan denne tilkøbes for 1195 kr.  


 

SPISETRÆNINGSFORLØB   |     KR 1875

Spisetræningsforløb indenfor dit barns nærmeste komfortzone.  KONSULTATIONER, PR. TIME   |     KR 750

Individuel rådgivning i dagpleje, vuggestue, børnehave, skoler og specialinstitutioner samt til private. Ved længere forløb, kan prisen reguleres.

 

 

MOTORIKHOLD FOR BABY, PR. BARN     |     KR 500

Et hold på 5 forældre og deres barn. Vi mødes 4 gange.FOREDRAG   |     PRIS EFTER NÆRMERE AFTALE

Foredrag om sanseintegration, motorik, refleksintegration, for tidligt fødte børn mm.

 

 

KØRSEL PR. KM    |     KR 3,56

Jeg følger statens takst.

 

 

Betaling sker via bankoverførsel eller mobilepay.


Cleaner, 4578 Marmora Road, Glasgow D04 89GR

Call: 1-800-700-6200

Email: mail@demolink.org