BABYHOLD

Babyhold og SanseSjov

KOM OG LEG - OG VÆR MED TIL AT STYRKE DIT BARNS UDVIKLING


Undervisningen foregår Sølundsgade 47, 8700 Horsens hos Sansevejlederen. Du tilmelder dig ved at sende mig en mail med dit barns navn og alder ved opstart. Bliver holdet aflyst pga. for få tilmeldinger, returneres pengene naturligvis. Der gives ikke penge tilbage, hvis man bortbliver fra én eller flere mødegange.


DER ER DESVÆRRE LUKKET FOR TILGANG AF NYE HOLD PGA. TRAVLHED I KLINIKKENBABYHOLD 3-9 MÅNEDER


Her får du inspiration til sjove motoriske lege, der udvikler dit barn.


Vi skal høre om de primære sanser, og hvordan du kan lege dem ind i det daglige samvær med dit barn. Vi skal have det sjovt, samtidig med at vi styrker de motoriske rødder, som barnets kropsbevidsthed skal vokse op af resten af livet.


Da der kun er 5 børn pr. hold (4 i disse coronatider), er der god tid til den individuelle vejledning for det enkelte barn. Pris for 4 gange er 500 kr. 
MØDREGRUPPE ELLER ANDRE


Har du lyst til at samle din mødregruppe og lære mere om sansernes betydning for dit barns udvikling? Så kan du booke det her hos mig.


Vi skræddersyr mødet, lige præcis som I gerne vil have det. Mødes vi hos mig, er der maks. plads til 5 børn (4 i denne coronatid).


Mødes vi hos én af jer, bestemmer I antallet. Dog skal I her tage højde for, at den tid, jeg bruger på kørsel og pakning af alle redskaberne, bliver tillagt prisen.

SANSESJOV 4 MÅNEDER TIL 2 ÅR


Kom og få en hyggelig time med fri leg, sansninger og sjovt samvær med dit barn.


Jeg har fundet alle mine forskellige sansemotoriske redskaber frem, og jeg vejleder i det uformelle samvær i, hvad de kan, og hvilke øvelser der understøtter dit barns udvikling, der hvor det er lige nu. 


Pris: 100 kr. pr. gang.317284178794582 317284178794582