PERSONDATALOVEN

KONTAKT: 

Mobil 21835080 man-fre 9-13

Mette@sansevejlederen.dk


Sansevejlederen ApS

Sølundsgade 47, 8700 Horsens

CVR 38764179

PERSONDATALOVGIVNINGEN

 

Sådan behandler Sansevejlederen dine persondataoplysninger

 

For at du kan indgå aftale med Sansevejlederen, har jeg brug for forskellige oplysninger afhængig af den ydelse, du køber:

 

Holdtræning, workshops og evt. foredrag: Forælders navn, barnets navn, barnets fødselsdato (ikke CPR) og forælders emailadresse. 

 

Individuelle afklaringsforløb: Forældernes navne, barnets navn, barnets fødselsdato (ikke CPR), familiens adresse, forældernes tlf. nummer, forældernes emailadresser og derudover skal barnets historie udfyldes som oftest består af personfølsomme oplysninger. Ved udfyldelse af barnets historie accepterer forældrene, at der videregives personfølsomme oplysninger. Se seperat dokument som fremsendes ved opstart. 

 

Tilmelding af nyhedsbrev: Din emailadresse. 

 

Forespørgsel via email: Emails med forespørgsler af enhver karakter som ikke fører til yderligere samarbejde slettes efter 1 år. 

 

Sansevejlederen foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere ydelsen til dig, opfylde lovkrav samt kommunikere med dig.

 

Det er kun Mette Nejland Frisk fra Sansevejlederen, som har adgang til de oplysninger, der registreres om dig og dit barn. 

 

Når du samarbejder med Sansevejlederen, opbevares dine persondataoplysninger i one.com emailsystem, mailchimp (nyhedsbrev), dropbox.com samt i papirform i aflåst skab. 

 

Oplysninger afgivet til Sansevejlederen videregives eller sælges på ingen måde til andre. Dog udleverer vi personoplysninger til offentlige myndigheder, hvis vi er forpligtede til det. Samtidig videregiver vi også personoplysninger (faktura) i mindre omfang til vores revisor. Endelig overlader vi personoplysninger til vores databehandlere. 

 

Som registreret hos Sansevejlederen har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig og dit barn. Disse rettigheder har du efter Persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Sansevejlederen via emailadresse mette@sansevejlederen.dk.

 

Elektronisk henvendelse

Ved  kontakt til Sansevejlederen via telefon, email, SMS,  facebook eller Instagram, giver du Sansevejlederen samtykke til, at du må kontaktes via telefon, email, SMS,  facebook eller Instagram.

 

Fotosamtykke sociale medier

Ved deltagelse på hold, workshops og foredrag kan der efter dit valg, blive taget fotos, som lægges på de sociale medier. Når du samtykker til at få taget et sådant foto, giver du automatisk samtykke til at Sansevejlederen må offentliggøre det på relevante sociale medier. Du kan til enhver tid nægte at få taget fotoet, ligesom du til enhver tid kan bede om at få det slettet på de sociale medier igen. Der tages normalt ikke billeder af børn i individuelle afklaringsforløb. Skulle det alligevel forekomme, gælder ovenstående regler også i de tilfælde. 

 

Beretninger om børn

Ved deltagelse på hold og individuelle afklaringsforløb kan der efter dit valg, blive skrevet en historie om dit barns fremskridt efter træningsstart, som lægges på de sociale medier. Når du samtykker til at få skrevet en sådan historie, sker det altid med udgangspunkt i den samtale, vi har haft sammen. Du giver automatisk samtykke til, at Sansevejlederen må offentliggøre det på relevante sociale medier. Du kan til enhver tid nægte at få skrevet en historie, ligesom du til enhver tid kan bede om at få det slettet på de sociale medier igen. 

 

Sletning af persondata

Vi sletter dine personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var grunden til indsamling, behandling og opbevaring af dine data.

 

Du har altid ret til, at få oplyst hvilke oplysninger vi opbevarer, og du har altid ret til at få dem slettet, med mindre en anden lov umuliggør dette. Personoplysninger indsamlet til nyhedsbrev, opbevarer vi så længe, vi har et gyldigt samtykke. Personoplysninger om klienter, holdtræning, workshops og foredrag opbevarer vi så længe aftaleforholdet består. Nogle af oplysningerne opbevarer vi i op til 6 år efter aftaleforholdets ophør på grund af bogføringsloven. Efter endt forløb/ydelse opbevares alle dokumenter med lås. Herefter makuleres dokumenterne. 

 

Ønsker du at vi skal slette oplysninger om dig, bedes du rette henvendelse via mail til mette@sansevejlederen.dk.

Cleaner, 4578 Marmora Road, Glasgow D04 89GR

Call: 1-800-700-6200

Email: mail@demolink.org